Viikolla 42 meitä hemmoteltiin :) Maria ja Touko tulivat alkuviikoksi seuraksemme Parkanoon, mikä oli tervetullutta vaihtelua harmaaseen arkeen. Lisäksi Enskan&Manun&Leevin Tiina ajeli tiistaina luoksemme tokotreeneihin. Treenien jälkeen päästettiin vesikoirat vielä lenkille ja kuten arvaatte, minähän en luonnollisesti rajoittanut koirieni menoa yhtään XD Niin, lisäksi olen sillä lailla possu, että laskin tämän viikon treeneihin myös Hilskalla tehtyjä treenejä, niistä en luonnollisesti kirjoita toistamiseen selostusta ;)

ZIPANEN

Jäävät - maahan:
Tätä treenattiin kahdesti, toisella jopa kokeenomaisesti :) Tämä liike näyttää aika hyvältä! En uskalla sanoa, että on koevalmis, mutta jotain edistystä on tapahtunut.

Nouto:
Uskotteko, tämä on edistynyt!!! Jippiii ja hurraaa!! Ensimmäinen kerta Tiinan kanssa, jolloin sainkin muutaman hyvän vinkin harjoitteluun. Vinkkinä se, että kannattaa treenata myös välimuotoa, eli kokeenomainen lähetys, koiran noukittua kapulan voidaan lähteä lelun kanssa juoksemaan karkuun. Minä olen tehnyt enemmän niin, että "hetsausnoudot" on tehty erikseen ja kokeenomaiset sitten omanaan. Toinen treeni Perttelissä kevyellä kapulalla oli jo melkein kokeenomainen, jossa palautusvauhtina oli melkein koko matkan laukka :)

Paikkamakuu:
Tähän lasken treeniksi Mouhijärvellä sunnuntaina tehdyn kimppapaikallamakuun, johon osallistuivat Zia, Luru ja Ansa ja oliko myös Jamppa mukana rivissä? Ei muistaakseni ottanut tällä kertaa lonkka-asentoa, mutta kävin kyllä palkkaamassa välillä.

Ruutu:
Ruutua treenattiin sekä Tiinan kanssa että Hilskan treeneissä. Tiina toimi liikkurina, mikä olikin erittäin hyvää treeniä Zipalle. Meinaan nimittäin herkästi juosta liikkurille ;) Lähetykset sivulta ja ruudussa iso alusta.

Estehyppy:
Estehypyn eka treeni otettiin kokeenomaisena Marian toimiessa liikkurina. Muuten ok, mutta perusasento tuli ennen käskyä. Lisäksi Zipa on jostain kumman syystä alkanut hypätä vinoon esteen taakse? Miten ihmeessä mä saan molemmat mun koirat tekemään näin?? Sama vinous näkyi Tiinan kanssa tehdyissä treeneissä. Tähän mietitään nyt jotain korjausta.

Ekstrana pyöriteltiin jälleen metallia muutamaan otteeseen.

Tekemättä jäi: Luoksetulon pysäytyksen yksi treenikerta.

LURUNEN

Ruutu:
Myös Luru teki ruutua Tiinan liikkuroimana. Otti ensimmäisellä lähetyksellä häiriötä liikkurista, mutta etsi kuitenkin alustan ilman lisäkäskyjä (pieni alusta). Toinen lähetys alustalle, jonka jälkeen yksi tyhjään ruutuun, joka oli aika hieno :) Viimeiseksi jälleen yksi alustalle, jossa muistaakseni sekoili jotain kummaa lopulta kuitenkin löytäen alustan. Toinen treeni oli Hilskan treeni.

Tunnari:
Ensimmäisessä treenissä Luru etsi minun ja Tiinan vuorotellen viemää omaa. Lisäksi tehtiin "hämäyskasoja", jotka toivatkin vaikeutta oman löytämiseen. Lisäksi Tiinan viemä oma oli selvästi vaikeampi etsiä kuin minun viemäni. Toinen treeni oli Hilskan treeni.

Hyppynouto:
Yksi treeni vinojen heittojen palautusta. Yhden oikealle vinon meinasi tuoda esteen ohi, mutta korjasi huomautuksesta. Muutoin ok :)

Liikkeestä istuminen:
Tiina liikkuroi. Ihan kohtuullinen muistaakseni.

Luoksetulo:
Yksi treeni tästä inhokkiliikkeestä... Puun kiertona stoppeja ja yksi matkalta ilman merkkejä. Ihan tyhjän kanssa kyllä tehdä ilman merkkejä, koska tällöin en hahmota valumista. Nämä taisi kuitenkin olla kohtuullisen täpäköitä stoppeja.

Paikkamakuu:
Luru teki paikkamakuun Mouhiksella ja lisäksi sen Hilskan paikallaistumisen. En jotenkin osaa olla tästä niin huolissaan, koska Luru ei koskaan ole paikaltaan lähtenyt. Ehkä pitäisi kuitenkin joku kerta skarpata ja mennä itse piiloon.

Tekemättä jäi: Luoksetulon yksi treenikerta.