Vaikka kesällä saa ja pitää lomailla, päivitetään nyt hieman meidän tekemisiä näin kesäaikaan :) Laitetaan selvyyden vuoksi kahteen eri postaukseen, meidän elämä Lurun kanssa kun koostuu selkeästi työ- ja vapaa-ajasta.

Vapaa-ajalla on treenailtu maltillisesti. Alun perin oli tarkoitus pitää selkeätä taukoa elokuuhun asti, mutta ei sitten maltettu. Oma epävirallinen treeniporukkamme on jälleen herännyt henkiin, noin kerran viikossa on tavattu. Lurun kanssa on haettu lähinnä intoa tekemiseen (kaikki kentällä tapahtuva on ihan huippukivaa), myös noutoa on harjoiteltu hissukseen. Tällä hetkellä neiti ottaa kapulan mielellään suuhun, mutta ote on löysä ja epätasainen (mutustelee kapulaa). Päätin siis harjoitella jonkin aikaa pelkkää kapulan kantoa, se tuntuu sujuvan tasaisemmin. Oletan siksi, että epävarma kapula-ote istuessa johtuu kuitenkin paineistumisesta. Esteen kanssa on ruvettu harjoittelemaan suoraa ja maltillista hyppyä, Lurulla kun on tapana hypätä yli sellaisella vauhdilla, että päätyy kauas vinoon esteen taakse. Neiti tuntuu myös vähän aristavan estettä, joten välillä pelkästään syöttelen sille nameja toiselta puolelta estettä ja pyrin saamaan koiran mahdollisimman lähelle lautoja. Pientä edistystä olen ollut tässä havaitsevinani.

Lisäksi vapaa-ajalla vietetään mahdollisimman paljon aikaa ulkona, kotitalomme kun on paketissa julkisivuremontista johtuen... :(
 
Myös terveydenhoito on kätevä tehdä ulkona, kynsien leikkuu on meidän neidille mukava lepotuokio. Palvellaanko muiden koiria yhtä alttiisti (siis omistaja vääntää itseään mitä kummallisempiin asentoihin, jottei koiran tarvitsisi nousta)??



Kesällä on mukava pyöriä nurmikolla!



Välillä voi hieman poseerata ;)