Tapasimme taas eilen oman pienryhmämme kanssa, tällä kertaa meitä oli paikalla vain kaksi. Toisaalta ei ihme, sää oli aivan kauhea!! Täytyy vaan nostaa hattua treeniseurallemme, kun jaksavat kerrasta toiseen raahautua julkisilla paikalle! Meillehän se on helppoa, kun treenikenttä on ihan kotikulmilla :)

Oli kyllä säästä huolimatta oikein hyvä treenikerta! Harjoiteltiin Lurun kanssa ekaks eteenistumisia. Olen ruvennut vähitellen häivyttämään apuja, eli nyt ensiksi keskityn siihen, että saan oman katseen eteenpäin, eikä alas. Sen jälkeen kädet häivytetään edestä sivulle. Vasta sitten rupean hakemaan pitempää matkaa. Nyt on tehty vaan parin askeleen siirtymisiä taaksepäin, eli "tänne", siirtyminen, "tänne" jne. Lisäksi harjoiteltiin luoksepäästävyyttä, sujuu paremmin kuin odotin, eli Luru malttaa tervehtiä tulijaa hillitysti, ei hyppää päin ;) Sitten vielä seisomisia, jotka jostain syystä olivat useamman kerran istumisia ja mun yllätykseksi myös muutaman kerran tosi mallikkaita maahanmenoja. Hienoa sinänsä, mutta jospa sillä seiso-käskyllä jäätäis ihan seisomaan ;) Onnistuihan tämäkin lopuksi.

Vikaksi otettiin vielä paikallaolo maassa molemmille koirille. Koirat muutaman metrin päässä toisistaan, aikaa oli varmaan suunnilleen minuutti ja ohjaajat oli noin 15m päässä. Sujui tosi, tosi hienosti!! Tästä on hyvä jatkaa :)